Mat & Dryck

Samtliga mat & dryckes-aktiviteter finner du i länken nedan, bland annat våra populära Mat- & Vinresor men även vårt nya koncept Kött- och vinhimlen.

PRIS*

fr. 1 750 kr/person (ex moms).

 

LÄS MER HÄR

HistoriskGuidning

Grythyttans historia bjuder på många spännande berättelser. Med en guide från hembygdsföreningen får ni veta mer om vad som hänt i våra trakter från 1600-talet fram till modern tid. Den guidade visningen pågår i en timme.

Pris

800 kr ex moms/grupp

Upp till 10 personer


56 kr ex moms/person

Grupp fler än 11 personer


DINNER GAME

Dinner Game är precis vad det låter – en underhållande middagsaktivitet där deltagarna, sittandes i lag, utmanas under måltiden. Beslut grundade på en god mix av kunskap och risktagande krävs för att ro hem tävlingen!

AKTIVITETEN
Aktiviteten är en interaktiv frågesport skapad för att underhålla genom att frågor med jämna mellanrum dyker upp under middagen.

Deltagarna sitter vid sina bord och spelar på var sin surfplatta i lag om 4-6 personer. Aktiviteten kan delas upp i olika ”heat”, exempelvis ett innan förrätten och ett efter huvudrätten.

Frågeställningarna är framtagna för att skapa diskussion och skratt. Deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad

PASSAR VEM
Aktiviteten är utmärkt för grupper som vill krydda sin middag med en rolig aktivitet där alla kan vara med.

TIPS!
Möjlighet finns att väva in företagsspecifika frågeställningar och på så sätt skräddarsy upplevelsen!

PRIS*

260 kr/person. Lägst 6 760 kr/grupp. *Priserna presenteras exkl. moms.


Säsong: Året runt

Antal: 10 till tusentals

Rek lagstl: 4-6 deltagare

Tidsåtgång: ca 30-45 minuter

Plats: Inomhus

Övrigt: Kan anpassas efter önskemål


IQ UTMANINGEN

Vår IQ Utmaning är en lite lugnare aktivitet – i alla fall fysiskt sett. Passar för de grupper som söker en aktivitet där de små grå får sig en genomkörare, utan att svetten lackar. Det är inte alltid antalet bitar som avgör ett pussels svårighetsgrad, färg och form kan också ha stor betydelse för hur lösningen nås.

AKTIVITETEN

Det gäller för lagen att genom samarbete lösa olika pussel och klurigheter i storformat. Uppgiften är att försöka lösa så många uppgifter som möjligt under en viss tidsrymd. Gruppen väljer själv om det ska vara en tävling mellan lagen eller ej.

Följande grenar kan ingå i utmaningen:

Flotten
Inte behöver pusselbitar vara platta! Detta är ett klurigt bygge där målet är att bygga en flotte.

Färgkuben
Kommer ni ihåg Rubiks kub? Våra kuber har förvisso bara en färg per sida men de är å andra sidan fyra stycken. Arrangera dem så att färgerna passar in enligt det givna mönstret.

1 mot 1
Stora sifferförsedda bitar som ska sammanfogas enligt ett givet mönster. Här brukar tålamodet prövas.

Sverige
Hur är det med geografikunskaperna? Bitarna i detta pussel utgörs nämligen av Sveriges olika landskap.

Ringen
En ring på ett snöre. Hur svårt kan det vara att sära på dem?

Skillnader mot ovanstående program kan förekomma. IQ Utamaningen är väderoberoende, och kan genomföras såväl inne som ute.

PASSAR VEM

Aktiviteten passar utmärkt för de flesta grupper då den inte är speciellt fysiskt krävande. Det lugna tempot gör det till en utmärkt pausaktivitet, då det inte krävs något ombyte till aktiviteten. Fungerar utmärkt både som en tävling eller som en utmaning för lagen.

 

PRIS*

260 kr/person. Lägst 6 500 kr/grupp. *Priserna presenteras exkl. moms.


Säsong: Året runt

Rek. antal: 8-60 personer

Tidsåtgång: Ca 1-1.5 timme

Plats: Utomhus eller inomhus

Klädsel: Valfri


BUMPERBALL

Vad sägs om att spela en fotbollsmatch där alla spelare har en stor uppblåst boll runt kroppen? Vi lovar mycket skratt i en galet kul aktivitet.

AKTIVITETEN

Indelade i ett antal lag möts ni på fotbollsplanen i annorlunda match. Iklädda i en stor uppblåsbar boll gäller det för spelarna att göra mål utan krocka och falla omkull hela tiden.

Aktiviteten kräver sin kondition så lagen får vara beredda på snabba byten. Bumperball är en jättekul och annorlunda

aktivitet som lockar till skratt och tävlingsinstinkt.

PASSAR VEM

Bumperball är en aktivitet som passar grupper som vill ha en något fysisk och galet rolig gruppaktivitet. Ej lämplig för gravida eller personer med rygg- nackproblem.

 

PRIS*

365 kr/person. Lägst 7300 kr/grupp. *Priserna presenteras exkl.

Säsong: Året runt

Klädsel: Träningskläder och bra skor

Tidsåtgång: Ca 1.5 timmar

Plats: Utomhus eller inomhus


Bastubad

Under er boendevistelse har ni som gäst möjlighet att besöka Gästgiveriets gemensamma relaxavdelning med bastur. Vår relaxavdelning ligger belägen i trädgården och erbjuder gemensamma utrymmen som eluppvärmd bastu, dusch samt separata herr- och damomklädningsrum. Möjlighet finns även att hyra vår vedeldade bastu. Denna förbokas innan ankomst och priset är 1500 kr ex moms. Under helgerna mellan kl. 16:00-18:00 får alla våra boendegäster ta del av vår eluppvärmda bastu. Kontakta vår reception för mer information eller bokning av den vedeldade bastun eller egen bastutimme mot avgift.

Vedeldad badtunna
Vår vedeldade badtunna är bokningsbar mellan måndag-lördag från kl. 13:00-18:00 och är badbar fram till kl. 22:00. Badtunnan hyrs ut i tre timmars perioder och stängs kl. 22:00. Vid bokning av badtunnan får du även tillgång till vår eluppvärmda bastu, dusch samt separata herr- och damomklädningsrum. Kontakta vår reception för mer information eller bokning. Förbokas innan ankomst.

Badtunnan hyrs ej ut vid minusgrader på grund av halkrisken.

Relaxmeny
Varför inte unna dig något extra gott från vår relaxmeny under din sköna stund? Här nedan finner du hela menyn.

Chark 145 kr
Lufttorkade svenska charkuterier

Canapéer 125 kr
Tre olika canapéer

Odlad störrom 275 kr
10g odlad störkaviar, syrad grädde, boveteplätt
Förbeställs 7 dagar innan ankomst

Snacks 95 kr
Tryffelchips, oliver, rökta mandlar

Pris

Vedeldad bastu

1500 kr ex moms


Eluppvärmd bastu

250 kr/timme ex moms


Vedeldad badtunna

2-8 personer

Totalpris 3 450 kr


Gym

Välkommen att besöka vårt nya gym som ligger i huset Saligheten. Vårt gym har du som gäst tillgång till under alla våra boendevistelser.
Måndag – Lördag 06.30 – 20.00
Söndagar 06.30 – 15.00Mordgåta &Trerätters Middag

I mordgåtan är alla gäster med och aktivt deltar under den cirka 3 timmar långa teaterföreställningen. Under tiden gästerna följer utvecklingen av mordgåtan serveras en trerätters middag.

I slutet av evenemanget dras en vinnare utav de rätta svaren på mordgåtan. Teateruppsättning består av professionella skådespelare från närliggande Teater Nolby.

Pris

Pris vid förfråganSpeedcar Xtrem

Tänk er en kombination av en go-kart och en WRC rallybil, vi kallar dem SpeedCar Xtrem. 150 hk fördelat på 300 kg = 0-100 km/h på 3,5 sekunder. SpeedCar Xtrems har 750 cc motor, 6 växlad sekventiell växellåda och en kaross gjord av glasfiber och kevlar.

Med ett hjul i varje hörn – dubbla länkarmar och justerbara racestötdämpare kommer ni att uppleva körglädje och fart på ett sätt ni aldrig upplevt det tidigare. Oavsett om ni är nybörjare eller har tidigare erfarenhet så kommer ni tack vare bilens egenskaper få en upplevelse och utmaning utöver det vanliga. Dessa bilar är beroendeframkallande.

I evenemanget ingår 3 åkomgångar per person á 6 varv på Storfors eller Hällefors motorbana där ni kommer få köra på tid i omgångar, tävla mot era kollegor, vänner eller endast mot er själva. En galet rolig stund ni sent kommer att glömma.

Carcontrol står för utrustning såsom overaller, skor, handskar och hjälmar. Tidsåtgång för ovanstående event med 6 personer är ca 2 timmar.

Pris

16 500 kr ex moms

6 personer minimum (2750 kr ex moms/person)


2000 kr ex moms/person

Grupp fler än 7 personer


Skidskytte

De flesta har sett denna spännande idrott på TV, nu finns chansen att uppleva hur det känns att vara med på skjutvallen när tävlingen ska avgöras, vem håller bäst koll på nerverna?

Kort introduktion av skidskytte, övningsskytte, indelning i stafettlag, genomgång av stafetten, tävling och prisutdelning.

Aktiviteten kan utföras inomhus och utomhus, med eller utan skidor, i både motions- och/eller konferenskläder.

Pris

2750 kr ex moms

275 kr ex moms/person


Tidsåtgång: 1 Timme

Gruppstorlek: 1-50 personer

Större grupper: Enligt offert


Pistolskytte

Med våra elektro- optiska pistoler ordnar vi en aktivitet i högt tempo och mycket skytte där lagindelningen gör att tidigare erfarenhet av skytte inte behövs.

Övningsskytte – Teknikinstruktion – Snabbskytte – Tävlingsgenomgång – Gangsterskytte – Duellskytte – Lagtävling

Pris

2750 kr ex moms

275 kr ex moms/person


Tidsåtgång: 1 Timme

Gruppstorlek: 1-25 Personer


Naturklättring

Pris

250 kr ex moms/person

Startavgift: 500 kr 

Gruppstorlek: Upp till 10 Personer


Föreläsning

LINDA GUSTAFSSON

Linda Gustafsson har under de senaste åren arbetat som marknadschef för ett tjänsteföretag och är idag utbildad coach med Internationell certifiering. Linda drivs av förändring och utveckling.

”Alla behöver lite inspiration då och då. Inspiration till en annan tanke eller nytt fokus, lyssna till erfarenhet eller få bekräftat att man är på rätt väg. Jag vill förmedla individuella föreläsningar efter ditt företags önskemål och behov. Föreläsningar som leder till reflektioner och insikter”.

MARKNADSFÖRING

Om varumärke, värdeord, positionering och kraften av en vision som alla medarbetare förstår innebörden av.

FÖRSÄLJNING & VÄRDSKAP

Om att sälja en känsla mer än bara produkten. Vikten av att sätta kunden i fokus och om hur förtroende ökar försäljningen.

MÅLSTYRT LEDARSKAP

Om varför kommunikation kräver mer än bara ett tillvägagångssätt och om vikten av delaktighet och motivation i processen fram till ett gemensamt mål.

VÅGA VARA DU

Om din inre kompass, en personlig vision, att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.

Pris

10 000 kr


Tidsåtgång: 1 Timme

Pris

6 600 kr ex moms


Tidsåtgång: 1 Timme

Föreläsning

TORD WIKSTEN

Med erfarenheter från sin aktiva karriär, skidskyttetränare, företagare och kommentator på Eurosport berättar Tord om:

– Sin bakgrund som idrottare ”som inte nådde hela vägen till guld”
– Träning och träningsmängd, hur motiverar man sig till…
– Skytte och fokusering
– Mental träning, hur ”enkelt” det är att ändra ett beteende
– Sitt sätt att jobba med målsättningar


AktivMatlagning

En buss tar er till vårt matlagningsköket som ligger 15 minuter bort. Där möter våra kockar upp er för en matlagningsaktivitet.

Efter matlagningen tar bussen er sedan tillbaka till Gästgivaregården.

Pris

550 kr ex moms/person


I tillägg mot ord. Konferenspaket.10 personer minimum.


Spa påLoka Brunn

Vid valfritt vistelsepaket med ankomst måndag-torsdag erbjuder vi dig som konferensgäst spaupplevelser på Loka Brunn. I Vattensalongen finner ni unika spaupplevelser i form av bad, bastur, behandlingar, gym och träningsaktiviteter. På Loka Brunn kan vi erbjuda lättare lunch i Vattensalongen eller lunch i Stora Societetshuset. Lunch serveras även i salongerna på Grythyttans Gästgivaregård.

Pris

Konferensgäst 295 kr ex moms/person | Privatgäst 395 kr ink moms/person


08.00 – 12.00 eller 12.30 – 16.30

Kalender


Ta en titt i kalendern för att se vad som händer på Grythyttan Gästgivaregård framöver.

Öppna kalender