Á La Carte


Måndag, Onsdag & Fredag

Förrätter 155 kr

Lax från Älvdalen
Tapioka, rågbröd och citron

Friterat hönsägg från Grythyttan
Primörer, nässlor och tryffel

 

Varmrätter 315 kr

Lamm från svenska gårdar
Svart vitlök, rosmarin och Bredsjö peccorino

Skreitorsk
Vit morot, grönt äpple och dill

 

Gästgivaregårdens ost 135 kr

Svenska ostar från Marions ostkällare med utvalda tillbehör.

 

Dessert 145 kr

Rabarber från Skåne
Vit choklad, brynt smör och havre

Tisdag, Torsdag & Lördag

Förrätter 155 kr

Vit sparris från Holland
Forellrom, ramslök och rök

Löja från Kalix
Potatis, rom och dill

 

Varmrätter 315 kr

Gös från Hjälmaren
Persiljerot, inlagda grönsaker och citron

Anka från Stockberga gård
Konjak, apelsin och kålrot

 

Gästgivaregårdens ost 135 kr

Svenska ostar från Marions ostkällare med utvalda tillbehör.

 

Dessert 145 kr

Ekologisk citron
Fänkålssorbet, gurka och choklad