Champagnelördag


Unna dig en lördag fylld med lyxig champagne och god mat!

Du inleder eftermiddagen med en champagneprovning och avslutar med lyxig 4-rätters med champagne som tillhörande dryck.

Sommelierer Marcel Visser guidar dig genom denna eftermiddag och kväll!

Marcel Visser är holländaren som arbetat på de finare restaurangerna i London för att sedan komma till Göteborg för att vara med att starta upp Fond. Efter det arbetade han på Fiskekrogen och senaste 8 åren innan Marcel kom hit till oss på Grythyttans Gästgivaregård arbetade han som vinkonsulent. Idag arbetar Marcel som ansvarig Sommelier på Gästgivaregården. Marcel är även författare till boken ”Nyfiken på Champagne”.

PROGRAM

14.30 – Vårt kafferep står uppdukat vid ankomst
15.30 – Champagneföreläsning med provning
18.00 – Sabrering och champagneskål
19.00 – 4-rätters middag med champagne. Champagnepaket till middagen kan bokas till innan eller på plats. Pris 595 kr per person.
– Övernattning i något av våra individuellt inredda hotellrum.
– Tillgång till gym
– Frukostbuffé

Pris

fr. 2 290 kr per person.

 

Boka här