Grythyttans Gästgivaregårds förhållningssätt till Covid-19

Vi som arbetar i servicebranschen är vana vid att följa föreskrifter och regler för att säkerställa god hygien och våra gästers säkerhet. Med anledning av den generella risken för smitta av Covid-19 har vi fördjupat våra instruktioner till samtliga medarbetare.

Vi vidtar bland annat följande åtgärder på Grythyttans Gästgivaregård:

  • Vi minimerar risken för direkt kontaktsmitta genom att hålla god handhygien, undvika handhälsning och att röra vid ansiktet
  • Samtliga medarbetare har instruerats att stanna hemma vid minsta tecken på ohälsa
  • Vi har markant utökat våra städrutiner för kontaktytor som handtag, strömbrytare och dylikt.
  • Handsprit hålls tillgänglig vid samtliga kortterminaler, receptioner, i matsalar och konferenslokaler
  • Lunch och middag serveras av vår personal. Frukosten portionsförpackas eller serveras.
    Detsamma gäller för eftermiddagens bakverk.
  • Vi nyttjar det faktum att vi har flera stora matsalar, så vi kan placera våra matgäster med gott
    om plats mellan sällskapen.
  • Vi bokar aldrig in fler gäster än att det finns gott om plats för var och en.

Grythyttans Gästgivaregård följer Visitas och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hantering av risk för smittspridning.
Våra medarbetare hålls löpande uppdaterade om utvecklingen.

På grund av situationen har vi behövt göra vissa korrigeringar i öppettiderna. Ring oss gärna för aktuell information, om du har funderingar kring din vistelse, eller vill ha råd om bokning.
Vi tillämpar ordinarie avbokningsregler.
För den som är orolig och har allmänna frågor finns en upplysningslinje att ringa på telefon 113 13.