Lördagen den 3 mars 2018 kommer Linn Söderström till oss för ett spännande gästspel. Med sig har hon Laure Colombo som guidar oss genom välkända Cornasviner.


Linn Söderström
Linn Söderström är kock med erfarenhet från krogar som Street, Operakällaren och Ekstedt. Hon har drivit middagsklubb sedan 2009 och privatkocksföretag för hemmauppdrag, events, pop ups och matstudio sedan 2011. Hon medverkar i den senaste säsongen av Kockarnas Kamp. Vana radiolyssnare känner säkert igen henne från radioprogrammet Nisses fredag/Fredag i P3 eller som matspanare i P5. I höst öppnar hon tillsammans med Marion Ringborg minirestaurangen Garba inne på Minority Gallery. Linn har en examen i arbetslivskommunikation och är en av medgrundarna av kocknätverket TakeOver.

Familjen Colombo
Jean-Luc Colombo uppväxt i Marseille, utbildad apotekare som senare sadlat om till oenolog, vinkonsult och vinodlare i Cornas. Med sina nya idéer och stora kreativitet gjorde han närmast revolution i det ålderdomliga distriktet.  Först mycket omstridd men idag både välkänd och ses som den stora stjärnan i Cornas. Colombos tre mest välkända Cornasviner är Terres Brûlées, Les Ruchots och La Louvée som alla består av 100 procent Syrah. Idag är hans vinproduktion den största i den lilla appellationen Cornas. Vingården som ligger på de branta sluttningarna vid floden Rhône sköts helt ekologiskt utan besprutningar. Under ett antal år har Jean-Luc verkat som en driftig ambassadör för Rhônedalen.  Framgångarna har ökat och därmed har också verksamheten vuxit med dottern Laure Colombo som nu är ansvarig vinmakare inom företaget.

En smakresa med sammanlagt 6 serveringar av Linn Söderström & Laure Colombo.

Pris
795 kr/person

(dryck tillkommer i priset)