En gastronomisk och inspirerande resa i vinet och matens tecken

Du börjar din resa vid ankomst där vår konditors kafferep står uppdukat i Bordeauxsalongen som sedan följs av en vinkällarvisning med sommelierens val av smakprov. Här får du även bekanta dig lite extra med de viner som sommelieren valt ut till kvällens vinpaket. Vår sommelier hjälper dig även att hitta rätt bland vinkällarens 1300 unika personligheter.

Under eftermiddagen hålls en vinprovning med vår sommelier.  På kvällen avnjuter du sedan en avsmakningsmeny med  unika viner från vår vinkällare kombinerat med ett gott matsalshantverk komponerat av vår köksmästare Henrik Eriksson. Vårt köksteam arbetar främst med lokala, premium råvaror anpassade helt efter säsong. Menyn serveras i en unik miljö där kökshanverket presenteras på plats i matsalen. Efter en utsökt middag vågar vi lova att du sedan sover gott i något av våra vackra rum. På morgonen serveras frukostbuffé innan avresan.

 

Det här ingår i paketet:

– Välkomstöverraskning på rummet

– Gästgivaregårdens kafferep kl. 15.00-17.00

– Vinkällarvisning kl. 16.00

– Vinprovning

– Avsmakningsmeny 7-rätter kl. 18.30

– Vinpaket med utvalda viner från vinkällaren

– Övernattning

– Tillgång till gym

– Frukostbuffé

 

Datum

26/1
30/3
18/5

Pris  

4 000 kr per person i dubbelrum

 

BOKA HÄR

Kostnadsfri avbokning ska ske senast sju dagar innan ankomstdagen fram till kl. 12.00. Vid senare avbokning debiteras värdet av evenemanget samt eventuellt boende. Minst 10 deltagare krävs för att evenemanget skall genomföras.

*Evenemanget har ett begränsat antal platser.