En gastronomisk och inspirerande resa i vinet och matens tecken


Vid ankomst står vår konditors kafferep uppdukat i Bordeauxsalongen sedan följer en vinkällarvisning med sommelierens val av smakprov. Här får du även bekanta dig lite extra med de viner som sommelieren valt ut till kvällens vinpaket. Vår sommelier hjälper dig även att hitta rätt bland vinkällarens 1300 unika personligheter.

Under eftermiddagen hålls en vinprovning med Eddie Malmberg från Vingruppen.
Eddie Malmberg Kramer kommer från den skånska myllan och har under större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat med vin. Vinet har inte bara påverkat Eddies yrkesval utan speglat hela hans liv. Vin är ett stort och brett område och han har valt att fokusera på mat & dryck i kombination och enligt honom är det ett område som alla inte tänker på men som alla upplever, både i positivt och negativt. Det viktigaste Eddie vill förmedla är att vin trots allt ”bara” är 75 cl dryck på flaska som helst ska avnjutas i gott sällskap! Vin är och förblir folkligt oavsett prislapp på produkten. 

På kvällen avnjuter du en avsmakningsmeny med viner från vår vinkällare och matsalshantverk av kvällens kock. Vi vågar lova att du sedan sover gott i något av våra vackra rum.
På morgonen serveras frukostbuffé innan avresan.

 

Det här ingår i paketet:

– Gästgivaregårdens kafferep kl. 15.00-17.00

– Avsmakningsmeny 7-rätter kl. 18.30

– Övernattning

– Frukostbuffé

– Vinkällarvisning kl. 16.00 (mån-lör)

– Tillgång till gym

– Vinprovning

– Vinpaket med utvalda viner från vinkällaren

– Välkomstöverraskning på rummet

 

*Evenemanget har ett begränsat antal platser.