Mat & Vinresa till Grythyttans Gästgivaregård

Följ med på en gastronomisk och inspirerande resa i vinets och matens tecken. Den 29 april har vi ett unikt vistelsepaket där vi vill berika alla dina sinnen.

Vid ankomst står vår konditors kafferep uppdukat i Bordeauxsalongen. Vinkällarvisning följer sedan med sommelierens val av smakprov.

Här får ni även bekanta er lite extra med de viner som sommelieren valt ut till kvällens vinpaket.
gg-18

Vår sommelier hjälper dig även att hitta rätt bland vinkällarens 1300 unika personligheter. Under eftermiddagen hålls en vin- och chokladprovning med Henrik Scander, doktorand i Måltidskunskap vid Örebro Universitet.

Avsmakningsmeny med viner

På kvällen avnjuter ni en avsmakningsmeny med viner från vår vinkällare och matsalshantverk av kvällens kock. Vi vågar lova att ni sedan sover gott i något av våra vackra rum. På morgonen serveras frukostbuffé samt rätter från en á la carte meny.