Pralin- och dessertkurs


Lär dig skapa fantastiska praliner och desserter med David Vidal lördagen den 14 april! Gå en kurs där vi tillsammans skapar exklusiva praliner och desserter tillverkade av högkvalitativ choklad, lär dig temperera choklad, tillverka balanserade ganacher och fyllningar med höga smaker i fokus.

David kommer att gå igenom grunder och tekniker inom praliner och desserter.
Kursen är från kl. 09.00-16.00 i Sjövillan. Sjövillan ligger vackert belägen på Loka Brunn, cirka 15 minuter från Grythyttans Gästgivaregård (transport till Loka Brunn sker i egen regi).

Pris
1 495 kr per person vid bokning av kurs.

995 kr per person, vid bokning av boendepaket på Grythyttans Gästgivaregård i samband med kursen.

BOKA
För bokning kontakta oss på telefon 0591-633 00 eller mail kontakt@grythyttan.com.
Kostnadsfri avbokning ska ske senast sju dagar innan ankomstdagen fram till kl. 12.00. Vid senare avbokning debiteras värdet av evenemanget samt eventuellt boende.
Transport till Loka Brunn sker i egen regi.

Om David Vidal
David Vidal kommer ursprungligen från Malta och har studerat vid Institute of Tourism Studies. År 2003 tävlade han i Junior World Cup för Malta och flyttade till Sverige 2005. Här började han arbeta på Scandic Laholmen i Strömstad och fyra år senare arbetar han nu som souschef. Årets stora tävling är Culinary World Cup i Luxemburg som går av stapeln i november.

För bokning kontakta oss på telefon 0591-633 00 eller mail kontakt@grythyttan.com.