Grythyttans Gästgivaregård har ett värdefullt arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt detta, så möts du som gäst av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar, i våra högst personligt inredda rum eller i vår bar. Där kan du njuta av drycker som utmanar ditt smak- och doftsinne.

En vistelse på Grythyttans Gästgivaregård är livsnjutning med guldkant!

Mia Spendrup

Mat & dryck på gästgivaregården

Hos oss på Grythyttans Gästgivaregård är den goda maten och drycken hjärtat i verksamheten. Vi vill ta med dig på en kulinarisk resa och fortsätta göra långsiktiga avtryck på den gastronomiska kartan.

Hotellet

Grythyttans Gästgivaregård är hotellet för dig som älskar att känna historiens vingslag samtidigt som du erbjuds uppleva modern gastronomi.

Alla våra 53 rum är individuellt designade med tapeter som skapar personlig karaktär. Varje rum har ett eget namn och sin egen historia.

Piemonteafton

Lördag 20 april

Vårmarknadslunch

Måndag 6 maj

Pizza & Rosé

Måndag 20 maj

Konst i Grythyttan

Lördag 15 juni

Exklusiv vinprovning

Lördag 15 juni
Tips! Det går även bra att dra i sidled

Evenemang & temahelger

Här hittar du kommande temahelger och vad som händer framöver på Grythyttans Gästgivaregård.

Bröllop på Gästgivaregården

Ett bröllop på Grythyttans Gästgivaregård är något utöver det vanliga.
Vi erbjuder kyrka, festlokal och boende i vacker miljö med anor från 1600-talet.
Vi ser fram emot att få ta hand om en av de bästa dagarna i ert liv!

Konferens

Konferera i en historisk miljö med moderna möteslokaler, njut av ett kök som är tongivande i det svenska mat- och vinlandskapet, personliga hotellrum och ett gott värdskap.