Gästgivaregårdens förhållningssätt till Covid-19

Grythyttans Gästgivaregårds verksamhet följer vidare Visitas och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hantering av risk för smittspridning. Alla medarbetare hålls löpande uppdaterade om utvecklingen.

Vi har i nuläget följande restriktioner att förhålla oss till:

Max 8 personer per bord. Om sällskapet är fler än 8 personer så kommer ni att fördelas på fler bord i matsalen.

1 m mellan varje sällskap.

Servering av mat eller dryck får endast ske till gäster som sitter ner vid ett bord eller en bardisk. Gäster får dock hämta mat och dryck vid en bar, en buffé eller liknande om det kan ske utan att trängsel uppstår och med minst en meters avstånd från besökare som sitter ned.

Ingen mat och alkoholservering efter kl:23.00.

Vi gör vårt allra bästa för att förhindra smittspridning.

Vi fördelar ut tider för samtliga måltider till våra gäster för att undvika trängsel. Vänligen respektera de tider som du fått.

Vi har möblerat för att undvika trängsel.

Använd handspriten som finns utplacerad på anläggningen. Sprita gärna händerna en extra gång innan du tar mat från lunch- och frukostbuffé.

Vi måste tillsammans ta ansvar för att inte skapa trängsel.

Nu håller vi i ett tag till, snart är vårsolen här!

Vi tillämpar ordinarie avbokningsregler.