Köttprovning med middag och övernattning lördag 17 februari -söndag 18 februari Vill du fördjupa dina kunskaper om olika typer av kött, från temperatur och tillagning till att smaka på olika köttsorter? Då är vår köttprovning en upplevelse du verkligen inte vill missa! Vår erfarna köksmästare, Hampus Ulmborg, kommer att guida dig genom en spännande resa där han delar med sig av allt han kan! Efter köttprovningen njuter ni av en tvårätters middag för att sedan koppla av i ett av våra unikt inredda hotellrum för en god natts sömn. Morgonen börjar med en generös frukostbuffé för att ge er en perfekt start på dagen. Incheckning är möjlig från kl. 15.00, provningen startar kl. 16.00. För bokning och ytterligare information, kontakta oss på telefon 0591-63300 eller via mejl kontakt@grythyttan.com. 1 695 kr per person. Ta chansen att fördjupa dina smakupplevelser och boka nu för en kväll fylld med gastronomisk njutning på Grythyttans Gästgivaregård! ❤️ Ställ en fråga Är det något du undrar över? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka fråga Mötesförfrågan Ankomstdatum Avresedatum Önskas boende i enkel- alternativt del i dubbelrum? Önskar ni vår hjälp med en hållbar och trafiksäker transferlösning för hela ert sällskap? Ja, det låter intressant Nej tack Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka förfrågan Följ vårat nyhetsbrev Gör över 30 000 personer sällskap och prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev. Prenumerera Sök Här kan du söka efter innehåll på Grythyttans Gästgivaregård. Sök Vi sparar statistik för att underhålla hemsidan och våra tjänster, men hemsidan kan även innhålla cookies från tredje-part som ex WordPress. Tryck nedan för att godkänna användandet av cookies. Du kan även läsa mer om detta i vår integritetspolicy. Godkänn och stäng