lördag 17 februari
-
söndag 18 februari

Vill du fördjupa dina kunskaper om olika typer av kött, från temperatur och tillagning till att smaka på olika köttsorter? Då är vår köttprovning en upplevelse du verkligen inte vill missa! Vår erfarna köksmästare, Hampus Ulmborg, kommer att guida dig genom en spännande resa där han delar med sig av allt han kan!

Efter köttprovningen njuter ni av en tvårätters middag för att sedan koppla av i ett av våra unikt inredda hotellrum för en god natts sömn. Morgonen börjar med en generös frukostbuffé för att ge er en perfekt start på dagen.

Incheckning är möjlig från kl. 15.00, provningen startar kl. 16.00. För bokning och ytterligare information, kontakta oss på telefon 0591-63300 eller via mejl kontakt@grythyttan.com. 1 695 kr per person.

Ta chansen att fördjupa dina smakupplevelser och boka nu för en kväll fylld med gastronomisk njutning på Grythyttans Gästgivaregård! ❤️