[rev_slider_vc alias=”slider-vara-rum”]

Sviter

Våra sviter ”Vårsviten” och ”Vintersviten” är våra största rum med ett sovrum med King size säng och ett vardagsrum med soffa och skrivbord.

Badrum med dusch/badkar, hårtork, lån av badrock och tofflor. Telefon, iPod-docka, minibar och Gratis WiFi.

Sviterna är belägna en trappa upp i Ekmansgården.

BOKA SVIT

Superior

Vi har 17 Superiorrum med dubbelsäng som erbjuder bekvämt boende för två personer. Rummet har fåtöljer eller soffa, skrivbord, badrum med dusch/badkar, hårtork, lån av  badrock och tofflor. Telefon och Gratis WiFi.

BOKA SUPERIORRUM

Dubbelrum

Vi har 17 dubbelrum med dubbelsäng som erbjuder bekvämt boende för två personer. Rummet har skrivbord, badrum med dusch, hårtork, lån av badrock och tofflor. Telefon och Gratis WiFi.

BOKA DUBBELRUM

Twinrum

Vi har 6 dubbelrum med separata sängar som erbjuder bekvämt boende för två personer. Rummet har skrivbord, badrum med dusch, hårtork,  lån av badrock och tofflor. Telefon och Gratis WiFi.

BOKA TWINRUM

Enkelrum

Vi har enkelrum som är våra minsta rum med enkelsäng som erbjuder bekvämt boende för en person. Rummet har badrum med dusch, hårtork, lån av badrock och tofflor. Telefon och Gratis WiFi.

BOKA ENKELRUM

Hundrum

Vi älskar husdjur och de är såklart välkomna till oss i våra husdjursanpassade rum. Dessvärre har vi inte möjlighet att låta djuren vistas i vår restaurang, salong eller i de övriga delarna av anläggningen. Vänligen kontakta vår reception för bokning och mer information.

KONTAKTA OSS

Senaste Nytt


Se kommande temahelger och vad som händer på Grythyttan Gästgivaregård framöver.

MER INFORMATION