Lunchmeny Tisdag-Lördag 12.00-14.00 Vår ambition är att så långt det är möjligt välja svenska råvaror som kommer från den närmaste omgivningen och hör säsongen till. Oavsett årstid och maträtt kryddar vi alltid med mycket kärlek. Lunch 175 Kr Jämna veckor Udda veckor Veckans alternativ Veckans Vegetariska Linsbiffar, potatispuré, gräddsås, lingon & pressgurka Gästgivaregårdens köttbullar Hjortköttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka & lingon 215 kr Tisdag Rödvinsbrässerad oxkind med tryffel, potatisstomp & ruccola Onsdag Gravad lax kokt färskpotatis, skummig dillsås & pressgurka Torsdag Citron- och timjanmarinerad kycklingfilé somrig bulgursallad med gurka och mynta Fredag Fläskschnitzel med ansjovissmör, citron, kapris, rostad potatis & gröna ärter Lördag Rostbiff potatissallad & primörer Veckans alternativ Veckans vegetariska Krämig gnocchi med spenat & Bredsjö hård Gästgivaregårdens köttbullar Hjortköttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka & lingon 215 kr Tisdag Hjortfärslasagne med klassiska tillbehör Onsdag Majskyckling gremolata, basmatiris & örtemulsion Torsdag Pocherad fisk dill-& citronsmör, färskpotatis, smörslungad haricots verts Fredag Biff minute med vitlökssmör, rostad potatis och rödvinssås. Lördag Varmrökt lax potatissallad & primörer Följ med till vår vinkällare Vi vågar påstå att vår stora vinsamling ligger rätt så säkert. I anslutning till det före detta fångvalvet, där olyckliga brottslingar väntade på rättegång för 350 år sedan, trängs flera tusen flaskor från distrikt i hela världen. Vår Vinkällare Visa vinlista