Köttprovning fredag 5 maj 18:00 -fredag 5 maj 19:00 399 kr Fredag 5 maj kommer vår köksmästare Hampus Ulmborg guida dig igenom en köttprovning med både salami och köttdetaljer. Hampus kommer prata om den perfekta temperaturen, hur du tillagar köttet bäst och vanliga misstag. Boka vårt vistelsepaket med köttprovning och övernattning här. Ställ en fråga Är det något du undrar över? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka fråga Mötesförfrågan Ankomstdatum Avresedatum Önskas boende i enkel- alternativt del i dubbelrum? Önskar ni vår hjälp med en hållbar och trafiksäker transferlösning för hela ert sällskap? Ja, det låter intressant Nej tack Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka förfrågan Följ vårat nyhetsbrev Gör över 30 000 personer sällskap och prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev. Prenumerera Sök Här kan du söka efter innehåll på Grythyttans Gästgivaregård. Sök Vi sparar statistik för att underhålla hemsidan och våra tjänster, men hemsidan kan även innhålla cookies från tredje-part som ex WordPress. Tryck nedan för att godkänna användandet av cookies. Du kan även läsa mer om detta i vår integritetspolicy. Godkänn och stäng