Köttprovning med middag och övernattning lördag 9 november 16:00 -söndag 10 november 12:00 1695 kr Vi är äntligen tillbaka med våra populära köttprovningar! Denna lördag besöks vi av vår viltproducent Karin, ägare av Hygns Vilt som tillsammans med vår köksmästare Hampus kommer att hålla i en köttprovning på Gästgivaregården. Här får ni chansen att prova olika köttdetaljer, prata om temperaturer, tillagning och såklart ställa massa frågor till både Karin och Hampus. Efter provningen väntar en tvårätters middag i vår matsal innan ni sover gott i ett av våra unikt inredda rum. Vakna till en gedigen frukostbuffé innan avfärd. Incheckning från 15.00 och provningen börjar 16.00. För bokning och mer information, kontakta oss på 0591-633 00 alt. kontakt@grythyttan.com. 1 695 kr/person. Gå till bokning Följ vårat nyhetsbrev Gör över 30 000 personer sällskap och prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev. Jag föredrar ett nyhetsbrev riktat mot företag Prenumerera Ställ en fråga Är det något du undrar över? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka fråga Mötesförfrågan Ankomstdatum Avresedatum Önskas boende i enkel- alternativt del i dubbelrum? Önskar ni vår hjälp med en hållbar och trafiksäker transferlösning för hela ert sällskap? Ja, det låter intressant Nej tack Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka förfrågan Sök Här kan du söka efter innehåll på Grythyttans Gästgivaregård. Sök Vi sparar statistik för att underhålla hemsidan och våra tjänster, men hemsidan kan även innhålla cookies från tredje-part som ex WordPress. Tryck nedan för att godkänna användandet av cookies. Du kan även läsa mer om detta i vår integritetspolicy. Godkänn och stäng