Köttprovning fredag 24 februari 18:00 -fredag 24 februari 19:00 Köttprovning på Gästgivaregården FULLBOKAD Vill du lära dig mer om temperaturen, tillagningen och fallgroparna man helst vill undvika med ett fint köttstycke? Då är detta en köttprovning hos oss som du inte vill missa. Under provningen kommer du få testa två olika detaljer av vildsvin, hjort och älg samt viltkorvar från Hygns vilt. Du kommer få lära dig likheterna men även olikheterna i köttdetaljerna du testar. Vår köksmästare, Hampus Ulmborg, kommer guida dig igenom provningen och lära dig allt han kan. Hampus kommer prata om den perfekta temperaturen, hur du tillagar köttet bäst och fallgroparna man vill undvika. Provningen är cirka 1 timme lång och börjar 18.00. 399 kr/person. Max 20 personer kan delta. För mer information och bokning, kontakta oss på 0591-63300 alt. kontakt@grythyttan.comVill du kombinera köttprovningen med en övernattning hos oss? Köttprovning, tvårätters middag, övernattning och frukostbuffé. 1495 kr/person. Begränsat antal platser. Ställ en fråga Är det något du undrar över? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka fråga Mötesförfrågan Ankomstdatum Avresedatum Önskas boende i enkel- alternativt del i dubbelrum? Önskar ni vår hjälp med en hållbar och trafiksäker transferlösning för hela ert sällskap? Ja, det låter intressant Nej tack Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt vår integritetspolicy. Skicka förfrågan Följ vårat nyhetsbrev Gör över 30 000 personer sällskap och prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev. Prenumerera Sök Här kan du söka efter innehåll på Grythyttans Gästgivaregård. Sök Vi sparar statistik för att underhålla hemsidan och våra tjänster, men hemsidan kan även innhålla cookies från tredje-part som ex WordPress. Tryck nedan för att godkänna användandet av cookies. Du kan även läsa mer om detta i vår integritetspolicy. Godkänn och stäng