fredag 24 februari 18:00
-
fredag 24 februari 19:00

Köttprovning på Gästgivaregården

Vill du lära dig mer om temperaturen, tillagningen och fallgroparna man helst vill undvika med ett fint köttstycke? Då är detta en köttprovning hos oss som du inte vill missa. 

Under provningen kommer du få testa två olika detaljer av vildsvin, hjort och älg samt viltkorvar från Hygns vilt. Du kommer få lära dig likheterna men även olikheterna i köttdetaljerna du testar. Vår köksmästare, Hampus Ulmborg, kommer guida dig igenom provningen och lära dig allt han kan. 

Hampus kommer prata om den perfekta temperaturen, hur du tillagar köttet bäst och fallgroparna man vill undvika. 

Provningen är cirka 1 timme lång och börjar 18.00. 399 kr/person. Max 20 personer kan delta. För mer information och bokning, kontakta oss på 0591-63300 alt. kontakt@grythyttan.com

Vill du kombinera köttprovningen med en övernattning hos oss?
Köttprovning, tvårätters middag, övernattning och frukostbuffé.
1495 kr/person. Begränsat antal platser.